Kötter Seafood

Gasthuisstraat 3
7571 CC Oldenzaal
0541-768410

Kötter Seafood

Thiemsbrug 45
7551 EZ Hengelo
074-349 03 55

Een begrip in de regio

Al ruim 10 jaar streven wij elke dag naar de beste kwaliteit om aan onze klanten te verkopen. Van kant-en-klare maaltijden en salades tot de meest uiteenlopende verse vissoorten. Elke dag worden onze producten uit eigen keuken gemaakt, waarbij we een gevarieerd aanbod hebben. Als het er niet is, kunnen we het bestellen. Als een klant een specifieke vraag of wens heeft, proberen wij hier altijd in mee te denken. Nee verkopen, dat kennen we niet en bijna alles is in overleg mogelijk.

De laatste jaren liepen we tegen het 'probleem' aan dat we vaak tussen de middag, tegen de avond en in het weekend te weinig zitplekken hebben en onze bakoven is groot, maar door de drukte soms te klein om alle bestellingen op tijd uit te serveren. Een aantal maanden geleden kregen we de kans om het pand naast ons te kopen. Een ideale stap voor ons, omdat het naast ons huidige pand is en het veel groter is, waardoor we veel meer zitplekken kunnen creëren en een grotere bakoven kunnen aanschaffen. Door deze stap kunnen we de klanten meer en sneller tot dienst zijn en hebben we ruim 3 keer zoveel zitplekken. In de zomer zijn er door de uitbreiding van ons terras zelfs nog meer zitplekken!

Daarna ontstond het idee om er ook nog een restaurant bij te beginnen. Wel in dezelfde ruimte, maar het leent zich super goed tot een verlengstuk van de viswinkel. Hierbij hebben we het idee bedacht om met een grote industriële wand de viswinkel na sluitingstijd te sluiten en van het zitgedeelte alleen een restaurant te maken.

We willen vernieuwend zijn met ons restaurant en vis moet de overhand hebben. We willen aan heel Twente laten zien wat je allemaal kunt maken met vis. Ook willen we met ons restaurant een begrip worden in Oldenzaal, net zoals de viswinkel. 100% vis gaan we niet doen. Ongeveer 20% van onze kaart zal uit vlees bestaan, zodat we voor ieder wat wils hebben. Onze kaart bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht, maar u kunt er ook voor kiezen om een hele avond lekker te borrelen met allerlei verschillende kleine gerechtjes op het gebied van vis en vlees (het tapas idee). We hebben heerlijke fruit de mers met verse oesters, kreeften, langoustines, crabpoten en nog veel meer, gecombineerd met de heerlijkste wijnen. Laat u verrassen. Hier hebben we heel lang over nagedacht en we hebben een ontzettend mooie kaart voor u in elkaar gezet, wat uniek is in Twente en waar we heel trots op zijn.

We hebben ook een heel mooi assortiment bieren. Dit zijn heerlijke bieren van de tap en verschillende speciaalbieren in fles. Dit doen wij in samenwerking met de Grolsch en de Monnik dranken. In wijnen willen we ons ook onderscheiden door goede huiswijnen aan te bieden en voor elk gerecht een passende wijntip te hebben.

We hebben er voor gekozen om onze lunchkaart helemaal te vernieuwen. We hebben heerlijke boterhammen gecombineerd met de lekkerste vis en vlees. In ons restuarant vindt u heerlijke koffie, cappuccino, latte machiatto, espresso, verse jus 'd Orange en meer.

We zien u graag in onze viswinkel of restaurant.

Met vriendelijke groet,
Wouter en Nicole