Laat u verrassen

Met onze viswinkel & visrestaurant in 1 gebouw in Oldenzaal willen we vernieuwend zijn. Vis moet bij ons de overhand hebben. Met ons restaurant willen we een begrip worden in Oldenzaal, net als de viswinkel. 

Menukaart
We hebben een mooie kaart voor u in elkaar gezet, wat uniek is in Twente en waar we trots op zijn. 100% vis gaan we niet doen, ongeveer 20% van onze kaart zal uit vlees bestaan. Zodat we voor ieder wat wils hebben. Onze kaart bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht, maar u kunt er ook voor kiezen om een hele avond lekker te borrelen met allerlei verschillende kleine gerechtjes op het gebied van vis en vlees (het tapas idee). We hebben heerlijke fruit de mers met verse oesters, kreeften, langoustines, crabpoten en nog veel meer, gecombineerd met de heerlijkste wijnen. Laat u verrassen.

Bieren & wijnen
We beschikken ook over een heel mooi assortiment bieren. Dit zijn heerlijke bieren van de tap en verschillende speciaalbieren in fles. Dit doen wij in samenwerking met de Grolsch en de Monnik dranken. In wijnen willen we ons ook onderscheiden door goede huiswijnen aan te bieden en voor elk gerecht een passende wijntip te hebben.

Menukaarten visrestaurant Oldenzaal

Adres Oldenzaal

Kotter Seafood

Gasthuisstraat 3
7571 CC Oldenzaal
0541-768410

Openingstijden Oldenzaal

Kotter Seafood restaurant
Woensdag t/m zaterdag:
KEUKEN geopend van 11:00-21:00 uur
Zondag:
KEUKEN geopend van 17:00-21:00 uur