Gegratineerde heekfilet

Voorbereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 40 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Overig
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 600 g heekfilet
  • 3 trostomaten, in plakjes
  • 125 g geraspte geitenkaas
  • 1 el verse tijmblaadjes

Instructies
 

  • 1 Verwarm de oven voor tot 200 ordm;C. Leg de heekfilet in een ingevette ovenschaal. Bestrooi met zout en peper.
  • 2 Beleg de vis met de tomaat. Strooi er de kaas, de tijm en peper naar smaak over.
  • 3 Bak de heekfilet in de voorverwarmde oven in 20 min. goudbruin en gaar.
  • Per persoon 1155 kJ / 275 kcal / 35 g eiwit, 14 g vet, 2 g koolhydraten
  • Tip Lekker met aardappelkroketjes of -rozetjes en broccoli.
Trefwoord heek, hoofdgerecht