Ga terug

Meerval Milanese

Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Overig

Ingrediënten
  

  • 4 meervalfilets van 150 gram per stuk
  • 2 sneetjes oud bruinbrood, zonder korst
  • 50 gram Parmezaanse kaas, geraspt
  • 2 eetlepels verse platte peterselie, gehakt
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 300 gram spaghetti
  • 2 eetlepels verse basilicumpesto
  • Peper en zout

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Hak de peterselie. Maal het bruin brood tot kruim en meng dit met de Parmezaanse kaas en fijngehakte peterselie. Breng op smaak met zout en peper.
  • Bestrijk de meervalfilets met olijfolie en wentel ze door het broodruim. Druk enigszins aan en leg ze in een ovenschaal. Sprenkel er nog wat olijfolie overheen en bak de vis in het midden van de oven in 15 minuten gaar en krokant.
  • Kook de spaghetti volgens de beschrijving op de verpakking en meng er de basilicumpesto doorheen. Serveer met de meerval.
Trefwoord hoofdgerecht, meerval, spaghetti